A szállításról

KISZÁLLÍTÁSI KONDÍCIÓK

 


Az első megrendelés kiszállítása díjmentes ( bruttó 10.000 Ft-t meghaladó rendelési összérték felett, munkanapokon 17.00-ig és szombaton 12.00-ig történő átvétel esetén).
 
Budapest teljes területére a kiszállítás díja bruttó 1500 Ft/kiszállítás, mely a futár számlája ellenében kp-ben fizetendő. 
 

Bruttó 18.000 Ft rendelési értéket meghaladó megrendelések esetén a kiszállítás ingyenes.

Munkanapokon 17.00, szombaton 12.00  utáni átvételi időpontra szóló kiszállítást dupla díjtétellel vállalunk (bruttó 3000 Ft/ Budapest),

 

A szombati átvétellel kért rendeléseket pénteken 17.00-ig kérjük leadni.

Vasárnap is állunk rendelkezésedre egyedi kondíciókkal, ezt a megrendelésedet minden esetben telefonon is egyeztesd!

Szíves megértésedet kérjük, mivel a honlap nem képes megkülönböztetni a hétköznapokat a Szombattól, ezért a kalkulációban a szombati kiszállításnál is hétköznapi tarifával kalkulál, természetesen a futár számlája a helyes összegről fog szólni.

A megrendeléseket lehetőleg a kívánt szállítás előtt egy nappal kérjük megadni /az azonos termékből 4 kg feletti, ill. 5 db-nál nagyob  mennyiségű megerendelésket a kívánt átvételi időpontot megelőző szerda, ill. péntek 11.00-ig kérjük leadni/, aznapi kiszállítást a megrendeléstől számított 3-4 órán belüli teljesítéssel vállalunk/ ezt az igényedet minden esetben telefonon is erősítsd meg/

Megrendeléseket a hét minden napján 0-24 óráig fogadunk, a megrendelt termékek útnak indítására hétfőtől péntekig 08.00-17.30 óra, szombaton 08.00-11.30 óra között van mód, vasárnap és ünnepnap a kiszállítás szünetel, csak előre egyeztetett esetben van erre mód..

Természetesen személyes átvételre is van mód az üzlet nyitva tartási idejében, kérjük megrendelésedben ezt az igényedet jelezni szíveskedj a megfelelő helyen.

A megrendelt mennyiséget pontosan csak az üzlet nyitvatartási idejében tudjuk garantálni, az ezen kívül eső átvételi időpontra szóló megrendelések esetében a kiszállított mennyiség a megrendelttől kis mértékben (néhány 10 dkg) eltérhet az un. sütési veszteség miatt, de természtesen a számlán a ténylegesen kiszállított mennyiség fog szerepelni.

Bármilyen kérdésed van, hívd bátran a mobil számomat: +36-20/539-0400 (Hegyi Gábor tulajdonos, webshop üzemeltető)

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: