Rólunk

A Pogi webshopot
- pogácsa online rendelés, kiszállítással Budapesten és Budaőrsön -
lehetőséget azért hoztam létre a Fornetti boltomhoz, mert sok éves céges tapasztalatom és baráti beszélgetéseim alapján az szűrődött le bennem, hogy értekezletek, céges összejövetelek, rendezvények alkalmával mindig gondot jelent a résztvevők megfelelő színvonalú etetése-itatása, az esetek többségében nem bíznak meg ezért egy rendezvény szervező céget, valaki a nyakába kapja a főnöki utasítást: hozzál valamit , 10-en leszünk.

A magán életben is számos alkalom van (családi összejövetel, születésnapi parti, baráti sörözés és még hosszan sorolhatnám), amikor a hozzávalók jelentős része néhány kattintással kényelmesen beszerezhető így.

Kollégáim a széles választékot minden megrendelőnk számára mindig frissen sütik, csupán a kiszállítás ideje telik el az asztalra kerülésig.
Jelenleg egy üzletben személyesen is fogadjuk vendégeinket a nyitva tartási időben, természetesen mindig friss kínálattal.

Az üzletben, 2 sütőben óránként kb. 10-15 kg finomságot tudunk készíteni. Ez és a cca. 800 l-es fagyasztó kapacitás, a heti kétszeri alapanyag beszállítás a garancia arra, hogy minden megrendelést a kért időpontra képesek vagyunk teljesíteni.

Kérem, tegyél próbára bennünket.
Biztos vagyok benne, hogy elnyeri tetszésedet, amit ízlésednek megfelelően kiválasztasz és a jövőben rendszeres látogatónkként üdvözölhetlek .

Mindehhez előre is Jó Étvágyat Kívánok.

 

 


A honlap részére a tárhelyet a 3 in 1 Hosting Bt biztosítja:

2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12 III/11

24/886-491,

 

GevaPC Informatika - Drupal honlapok, webshopok
Pogi.hu készítője
: Gudics Lajosné Éva
a technikai részletek megvalósítója,
Drupal honlap és webshop fejlesztője

 

 

 

qr-kodQR: Gps koordináták, honlap url, email, telefon

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: