magvakkal megszórva

Extra magvas rúd

Extra magvas rúd a Fornettitől a www.pogi.hu kínálatában
229 Ft
/db
-+

A Fornetti sok-sok különféle magvakkal megszórt sós péksüteménye túl azon, hogy rendkívül egészséges a teljes kiőrlésű, sok rozslisztet tartalamazó tésztájánál és a sok-sok vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet tartalmazó magvaknak köszönhetően, még nagyon finom is, többek között a pikáns fűszerezésnek is köszönhetően. 

Nagyon éhes húsevőknek

Nagyon éhes húsevőknek szóló válogatás
820 Ft
/db
-+

Csak a Mennyei Ízeknél! Jó étvágyú, húst szeretők részére összeállított sós pogácsa, sós aprósütemény (sajtos-sonkás hatszög express, húsos hatszög express, sonkás twister) kollekció, mely 1 fő éhségét jó időre semlegesíti. Db-os tételként rendelhető a részvevők számának megfelelően.

Csirkehúsos pogácsa

Csirkehúsos Fornetti a pogi.hu kínálatában
1 990 Ft
/kg
-+

Fornetti Csirkehúsos pogácsa: ezt a terméket külön nem szükséges bemutatni,hiszen a neve mindent elárul: finom csibehusival töltött, egészséges szezámmaggal bőven meghintett sós pogácsa, sós aprósütemény a Fornettitől, a Fornettihez méltó minőségben. Kg-os egységben (10 dkg-os lépésekben) rendelhető

Tökmagos pogácsa

Tökmagos pogácsa a  Fornetti-től a pogi.hu kínálatában
1 990 Ft
/kg
-+

A Fornetti tökmagos pogácsa, tökmagos-sós aprósütemény túl azon, hogy rendkívül finom, ráadásul még egészséges is, hiszen a benne található tökmag száz grammja 623 kalóriát tartalmaz.Kg-s egységben rendelhető (10 dkg-os lépésekben). Magas a fehérje- (33,9/100 g) és a zsírtartalma is (50,5/100 g), esszenciális zsírsavakban gazdag. Alacsony viszont a szénhidrát- (3,6/100 g), annál jelentősebb az élelmirost-tartalma. Értékes összetevője a benne lévő nagy mennyiségű magnézium (970 mg/100 g) a kálium (920 mg/100 g), és az E-, F, B1- és B2-, D-vitamin, az Alpha, Béta tocopherol, valamint a szelén, cink és réz is.

Sonkás pogácsa

Sonkás pogácsa a  Fornettitől a pogi.hu kínálatában
1 990 Ft
/kg
-+

Fornetti Sonkás pogácsa: laza, omlós, leveles tészta, sonkás töltettel a Fornetti sós pogácsa,sós aprósütemény választékából szép barnás-pirosasra sütve, kg-os tételként rendelhetően.

Teteje jól meg van hitve szezámmaggal, melyről köztudott, hogy igen-igen jótékony hatása van az egészségre.

Mi magyarok különösen szeretjük a sonka ízét, ezért melegen ajánlom Neked is, biztos vagyok benne, ízleni fog.

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: