burgonyás

A kedvenc, enyhén sós, omlós, pirosra sütött burgonyás / krumplis/ pogácsa itt vár!

Egy online pogácsa rendelés, és a megadott időpontban, ha úgy kívánod, a pogácsa futárunk házhoz szállítja, létrejöhet a találkozás.

Sós ízvilág

Sós pogácsa csomag a Fornettitől a pogi.hu kínálatában
4 450 Ft
/csomag
-+

Ez a válogatott - sós - pogácsa csomag 10 fő részére elegendő sajtos pogácsát, sonkás pogácsát, tepertős pogácsát és burgonyás pogácsát tartalmaz. Együtt --csomagban-- rendelheted ezeket a sós aprósüteményeket kg-s áron, budapesti és budaőrsi kiszállítással is. Vállalati alkalmakra (áru bemutató, értekezlet, etc.), vagy családi összejövetelekre (születésnap, gyerek zsúr, esküvő, etc.), baráti találkozókra a  sós ízvilágot kedvelők számára összeállított Fornetti különlegesség, kizárólag a Poginál.

Pogácsák csomagban vegetáriánusok részére

Pogácsák csomagban vegetáriánusok részére a Fornettitől a pogi.hu kínálatában
810 Ft
/db
-+

Csak a pogi.hu-nál! Vegetáriánusok számára válogatott pogácsa különlegességek csomagban (tökmagos pogácsa, sajtkrémes pogácsa, burgonyás pogácsa),

A csomag 1 fő részére bőven elegendő finomságot tartalmaz, melyet db-os egységekben rendelhetsz

Burgonyás pogácsa

Burgonyás pogácsa a Fornetti-től a pogi.hu kínálatában
1 890 Ft
/kg
-+

Sokféle sós pogácsa, sós aprósütemény létezik, DE! Bátran le merem írni, hogy nekünk magyaroknak ez az egyik kedvencünk. Ami nagyon tetszik benne, hogy a Fornetti Burgonyás pogácsa még órákkal a sütés után is ugyanolyan puha, mintha akkor sült volna, de ha tőlünk rendeled online pogácsarendelésként Budapesten , vagy Budaörsön, természetesen külön a Te megrendelésedre frissen sütjük, azaz csak az étel házhoz szállítás ideje telik el és már fogyaszthatod is.

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: