barackos

Barackos express

Barackos express a Fornettitől a www.pogi.hu kínálatában
199 Ft
/db
-+

Kajszibarack lekvárral gazdagon töltött, ropogósra sütött leveles tészta kreáció.

Az édes ízek kedvelői számára kedvelt finomság.

Feltételenül kóstold meg Te is.

Ehhez nem kell mást tenned, mint honlapunkon egy gyors, Forneti, pogácsa rendelést leadnod, és direkt a Te számodra frissen sütve, a kért időpontra pontosan házhoz szállítjuk Budapest teljes területén és Budaörsön.

Gyümölcs minden mennyiségben

Gyümölcsös pogácsa összeállítás a Fornettitől a pogi.hu kínálatában
920 Ft
/db
-+

A ropogósra sütött, kelt, leveles tésztában mindenféle gyümölcsös ízek csábításának engedők számára válogatott aprósütemény csomag (barackos aprósütemény, meggyes aprósütemény, epres-joghortos Fornettidb-os mennyiség szerint rendelhető édes aprósütemény együttes,mely 1 személy részére bőséges mennyiséget jelent, egy kiadós délutáni tere-fere, vagy kártya parti során.

Barackos aprósüti

Barackos Fornetti a pogi.hu kínálatában
1 890 Ft
/kg
-+

Nagyon kedvelt édes aprósütemény, édes "pogácsa" a Fornetti széles pogácsa, aprósütemény választékából: a Fornetti Barackos aprósüteménye lágy, omlós leveles tészta barackleváros töltelékkel, ropogósra sütve: ínycsiklandóan finom.

Bízom benne, hogy Te is kedveled a Kiskunság e híres gyümölcséből készült lekvárt, kóstoljd meg feltétlenül ezt a termékünket is, ízleni fog. Szinte nem hiányozhat egyetlen pogácsa, aprósütemény megrendelésből sem.

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: