aprósütemény

Csokis tekercs

Csokis tekercs a Fornettitől a pogi.hu kínálatában
2 499 Ft
/kg
-+

A Fornetti Csokis tekercs nevű édes aprósüteménye egyszerűen fantasztikus finomság: magas kakaótartalmú, különleges (valódi, nem nugát) csokoládéval gazdagon töltött, leveles tésztából készült tekercs alakú ínyencség. Kg-os mennyiségben (lehetőleg 10 dkg-os lépésekben) rendelhető termék. 

BBQ-csirkehúsos

BBQ-csirkehúsos pogácsa a Fornettitől a www.pogi.hu kínálatában
1 890 Ft
/kg

BBQ szószos csikehússal jócskán megtöltött, szép arany-barnára sütött omlós, leveles tészta. A Fornetti BBQ csirkehúsos pogácsa, sós aprósütemény finomság a kerti partik hangulatával ajándékoz meg, hiszen ez a sós pogácsa kreáció a kerti grillezés ízvilágából visz az asztalodra. Kg-os egységben rendelhető tétel, 10 dkg-os lépcsőzésben.

Meggyes csokis

Meggyes-csokis pogácsa a Fornettitől a www.pogi.hu kínálatában
1 990 Ft
/kg
-+

Egy valódi különlegesség a Fornetti Meggyes-csokis "pogácsa": ez az édes apró sütemény, /édes pogácsa/ kuriózum mindenkinek ízleni fog, hiszen a finom leveles tészta jó magyar meggyel és finom csokival gazdagon töltve, ropogós aranybarnára sütve egyszerűen fenséges! Egyszerűen nem lehet abbahagyni! Kg-os egységben rendelhető ínyencség.

Gyümölcs minden mennyiségben

Gyümölcsös pogácsa összeállítás a Fornettitől a pogi.hu kínálatában
920 Ft
/db
-+

A ropogósra sütött, kelt, leveles tésztában mindenféle gyümölcsös ízek csábításának engedők számára válogatott aprósütemény csomag (barackos aprósütemény, meggyes aprósütemény, epres-joghortos Fornettidb-os mennyiség szerint rendelhető édes aprósütemény együttes,mely 1 személy részére bőséges mennyiséget jelent, egy kiadós délutáni tere-fere, vagy kártya parti során.

Burgonyás pogácsa

Burgonyás pogácsa a Fornetti-től a pogi.hu kínálatában
1 890 Ft
/kg
-+

Sokféle sós pogácsa, sós aprósütemény létezik, DE! Bátran le merem írni, hogy nekünk magyaroknak ez az egyik kedvencünk. Ami nagyon tetszik benne, hogy a Fornetti Burgonyás pogácsa még órákkal a sütés után is ugyanolyan puha, mintha akkor sült volna, de ha tőlünk rendeled online pogácsarendelésként Budapesten , vagy Budaörsön, természetesen külön a Te megrendelésedre frissen sütjük, azaz csak az étel házhoz szállítás ideje telik el és már fogyaszthatod is.

Dupla Csokis aprósüti

Dupla csokis Fornetti a pogi.hu kínálatában
1 990 Ft
/kg
-+

A Fornetti Dupla csokis édes aprósüteménye kivételesen lágy, omlós, vajtartalmú leveles tészta, csokoládéval  gazdagon megtöltve a Fornetti édes pogácsa, aprósütemény választékából, szép, ropogós, pirosas-barnásra sütve. Mindenki által kedvelt aprósütemény, kg-os tételként rendelhető.

Mindenkinek melegen (minden megrendelésre frissen sütjük) ajánlom, aki a csokoládét szereti, ráadásul mindezt ropogós, kelt tésztában.

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: