Tepertős pogácsa

Tepertős pogácsa a Fornetti-től a pogi.hu kínálatában
Kosárba vele!
1 890 Ft
/kg
-+

Tuti füles

Termék leírás

A mindenki által szívesen fogyasztott, klasszikus tepertős pogácsa, immár Hungarikum, valódi magyar specialitás az igazi, omlós, frissen sült "töpörtyűs" pogácsa. A Fornetti tepertős pogácsa:kg-os egységben a pogi.hu kínálatában. Természetesen ez is elérhető a Fornetti pogácsa, sós aprósütemény választékából ropogós, pirosas-barnára sütve.

Ha Te is a tepertős pogácsa barátai közé tartozol, most jó helyen jársz, könnyedén, egy egyszerű online pogácsarendelés útján hozzájuthatsz kedvező feltételekkel, sőt hasonló kedvező díjazással még házhoz szállítást is megrendelhetsz. A Fornetti tepertős pogácsája a sajtos pogácsával együtt folyamatosan a népszerűségi lista dobogós helyezettje.

Nem kell mást tenned, mint egy gyors, egyszerű és rövid regisztrációt követően elküldened online módon pogácsa megrendelésedet, melyet közvetlenül az ételfutár érkezésére sütünk frissen, ropogósan, azaz a házhoz szállítás ideje telik csak el a sütés és az asztalodra kerülése között, ami Budapesten és Budaörsön lakó megrendelőink esetében nem számottevő idő, még melegen, frissen kapod meg.

Rendelj pogácsát most, hiszen ehhez a legjobb helyen jársz!

Pogi.hu= finom, ropogós sós-édes pogácsa, péksütemény!

Kapcsolódó Okosságok

Fornetti rendelés, Fornetti aprósütemény rendelés
A Mennyei Ízeknél, azaz az online pogácsa forrásnál nem csak Fornetti teljes választékát lefedő pogácsák, azaz édes és sós Fornetti aprósütemények ,...
Pogácsa ingyenes házhoz szállítással
Aki először vásárol a pogi webshopban ingyenes házhozszállítást kap, Budapest vagy Budaörs területén (ezek feltételeiről itt olvashatsz részletesen:...
A mák jótékony élettani hatásai
Ne ódzkodj tőle! A mák kedvező élettani hatásai    
A mogyoró hasznos élettani tulajdonságai
Jótékony élettani hatások mogyoróban  
A fánk rövid története
A fánk, mint péksütemény  
A méz jótékony egészségügyi hatásai
A méz jótékony hatása ősidők óta ismert, nem véletlenül illetik az “Istenek eled

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: