Hús&nass csomag

Hús&nass Fornetti pogácsa csomag a www.pogi.hu kínálatában
Kosárba vele!
4 650 Ft
/csomag
-+
Katalógus: 

Tuti füles

Termék leírás

Kissé meglepő sós pogácsa, édes aprósütemény ( sonkás pogácsa, dupla csokis aprósüti, kakaós girella, csirkehúsos pogácsa) párosítás csomagban, kg-os tételként rendelhető válogatás. Kiválóan alkalmas olyan összejövetelekre, rendezvényekre, ahol széles ízlésvilágú résztvevők kiszolgálása a feladat.

A sonkás és csirke húsos pogácsát, sós -húsos aprósüteményt minden húsevő szereti, mint ahogy a csokis pogácsákat, édes aprósüteményeket az édes ízek kedvelői.

A csomag alap összeállításban 10 fő részére elegendő finomságot tartalmaz, de a pogácsa rendelés során a rendelt mennyiség természetesen a jelenlévők számához igazítható: 7 fő részére 0.7 csomagot, 13 fő részére 1.3 csomagot rendelj.

A csomag összetevői külön-külön kerülnek csomagolásra, szállításra.

Megrendelésedet direkt a Te számodra frissen sütjük és a kért időpontra pontosan szállítjuk, ha a megrendelésedben a kiszállítást választod.

Kapcsolódó Okosságok

Fornetti rendelés, Fornetti aprósütemény rendelés
A Mennyei Ízeknél, azaz az online pogácsa forrásnál nem csak Fornetti teljes választékát lefedő pogácsák, azaz édes és sós Fornetti aprósütemények ,...
Pogácsa ingyenes házhoz szállítással
Aki először vásárol a pogi webshopban ingyenes házhozszállítást kap, Budapest vagy Budaörs területén (ezek feltételeiről itt olvashatsz részletesen:...
A mák jótékony élettani hatásai
Ne ódzkodj tőle! A mák kedvező élettani hatásai    
A mogyoró hasznos élettani tulajdonságai
Jótékony élettani hatások mogyoróban  
A fánk rövid története
A fánk, mint péksütemény  
A méz jótékony egészségügyi hatásai
A méz jótékony hatása ősidők óta ismert, nem véletlenül illetik az “Istenek eled

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: