Fornetti rendelés, Fornetti aprósütemény rendelés

Fornetti aprósütemények csomagban a www.pogi.hu kínálatában

A Mennyei Ízeknél, azaz az online pogácsa forrásnál nem csak Fornetti teljes választékát lefedő pogácsák, azaz édes és sós Fornetti aprósütemények , hanem a Fornetti teljes választékát adó un. "XXL", azaz nagy, méretes péksütemények, sósak is édesek is szép számban , valamint a hozzájuk illő inni valók is széles választékban megrendelhetőek, sőt Budapest teljes területén és Budaörsön házhoz szállítás is rendelkezésedre áll rendkívül kedvező feltételekkel (erről a lehetőségről olvasd el a szállításról menüpontban leírtakat).

A fentieket megrendelni a legegyszerűbb a honlapon keresztül, akár személyes átvétel esetében is, de fogadunk pogácsa, aprósütemény megrendeléseket az üzletben (Bp. VIII. Baross nu.96), személyesen is, de telefonon nem!

A Fornetti pogácsák (sajtos pogácsa, extra sajtos pogácsa, királyi sajtos pogácsa, királyi tepertős pogácsa, burgonyás pogácsa, tepertős pogácsa, tökmagos pogácsa, juhtúrós pogácsa) és a Fornetti édes aprósütemények (barackos, túrós, meggyes, meggyes-csokis, kókuszos, fahéjas, csokis girella, epres-joghurtos, mákos,diós csiga, csoki csemege, dupla csokis, karamellás, szilvás-diós, csokis tekercs, fahéjas tekercs), valamint a Fornetti sós aprósütemények (sonkás, csirkehúsos, BBQ csirkehúsos, pizzás,sajtos grissini, sajtkrémes) jellemzően 2-5 dkg/db súlyúak és ennek megfelelően kg-os egység szerint rendelhetőek 10 dkg-os lépcsőzés szerint, kivételt csak a két "királyi" pogácsa jelent, hiszen ezek egymagukban kb. 10 dkg súlyúak, így db-os egységben történik a megrendelésük.

A kevés idővel rendelkező megrendelőink részére a Fornetti pogácsákból és a Fornetti aprósüteményekből 18 különféle Mennyei csomagot is összeállítottunk. melyek csak a pogi.hu kínálatából szerezhetők be, a különféle rendezvényeken jelentkező eltérő ízlésvilág egyszerűbb kiszolgálására. A csomagok általában 10 fő (léteznek 1-2 főre is) részére vannak alap esetben összeállítva, de természetesen a szükséges létszámnak megfelelő mennyiségben rendelhetőek.

Ha a megrendelés során bármi kérdésed adódna, hívd bátran a mobil számomat: +36/30-2+981545 (Zana Gábor tulajdonos, webshop üzemeltető)!

Mind a Fornetti pogácsák, mind a Fornetti sós és édes aprósütemények, sós, édes péksütemények kedvező vásárlási és szállítási feltételekkel rendelhetőek!

Legnépszerűbb termékek - mmmmmm...

Akik már minket választottak: